23.4.-20.5.2018

Askeleet on työyhteisöjen liikuntakampanja, joka
aktivoi koko henkilöstön!

  Tervetuloa askelkilpailuun  

Askeleet -kampanja on koko maan laajuinen arkiliikuntaan kannustava kampanja, jossa yritykset ja työyhteisöt ottavat mittaa toisistaan kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä. Kampanjassa kisaillaan vähintään kolmen hengen joukkueilla sekä henkilökohtaisesti että joukkuekohtaisesti noin kuukauden ajan.

Askeleet kampanjan ideana on ottaa kampanja-aikana niin monta askelta kuin mahdollista työ- ja vapaa-ajalla askelmittaria apuna käyttäen. Myös muu liikuntasuoritus, kuten pyöräily kelpaa askeleiksi. Osallistuja kirjaa ottamansa askeleet ylös henkilökohtaiselle verkkosivulle, josta hän voi seurata edistymistään ja tuloksiaan.

Verkkosivustolla on erilaisia toimintoja, jotka tekevät mahdolliseksi sen, että kilpailu on kaikille motivoiva. Jokainen osallistuja kisailee omista lähtökohdistaan riippumatta aikaisemmasta liikuntamäärästä. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lisätä omaa hyvinvointia ja vahvistaa työntekijöiden joukkuehenkeä.

  Voittoja joka viikko  

Jaamme palkintoja viikoittain kaikkien keskimäärin vähintään 7000 askelta päivässä ottaneiden kesken. Palkinnoista vastaavat Tyky-maksuvälineet ja ePassi.

  Silva askelmittari  

Aloituspaketti sisältää kilpailulisenssin ja Silva askelmittarin (CE) jokaista rekisteröityä osallistujaa varten, tilauksen mukaisesti. 

  Me hoidamme kaiken  

Kokoa työpaikaltasi vähintään kolmen hengen joukkue ja ilmoittaudu -me hoidamme loput!

  Lisää joukkuehenkeä  

Steg! on erinomainen keino lisätä työpaikan joukkuehenkeä. Askelkilpailu antaa energiaa ja voimia koko työyhteisölle. Yhdessä kannustatte toisianne liikkumaan. Tällä on myönteisiä vaikutuksia terveyteen ja yhteishenkeen.p>

 

Steg! on Select Wellness AB:n tavaramerkki

Postiosoite: Select Wellness AB Box 7017, 187 11 Täby, Ruotsi

Sähköposti: info@steg.se Vaihde: + 46 (0)8 732 24 00

www.steg.se